Bodykit

Bodykit

Neden Bodykit?

Aracınıza yüksek bir performans ve full aksesuarlı zengin bir görünüm kazandırmak istiyorsanız siz de bodykit uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Zira bodykit modifiye ürünleri, otomobillere yüksek performans kazandırırken aracı rüzgarın etkisinden absorve ederek enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Bodykit Montaj

Bodykit takımları, araçlarda aerodynamic yapıyı güçlendirirken gövdesine ek olarak monte edilir. Ayrıca araçların daha dinamik ve daha aktif olmasında önemli bir rol oynar. Bodykit ürünleri; tampon, etek ve kanatlara yerleştirmek suretiyle yapılır. Eğer siz de bir modifiye araç tutkunuysanız ve araçlarda görsele önem veriyorsanız bodykit uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Bodykit montajı sayesinde araçlar dinamik ve yüksek dayanım kazanmaktadır. Yanı sıra araçlarda aerodinamik yapıyı güçlendirerek rüzgardan ötürü oluşan sürtünme karakteristiğini destekleyerek hız kazandırır. Body kit parçaları farklı marka ve modellere göre uygulanabilmektedir. Fiyatlar ise modele göre farklılık gösterir. 2 çeşittir body kit uygulaması yapılmaktadır.

1 - Hafif plastik bodykit uygulaması

2 - Fiber krom ağır bodykit uygulaması

Plastik body kit uygulamaları diğerine göre hızla monte edilebilen ve daha ekonomik ürünlerdir. Fiber alaşımlı bodykitlerse karbonfiber içerikli daha şık ve dayanıklı ürünlerdir. Audi, BMW, Merdedez Benz, Mini, Range Rower türü her nevi araca ait bodykit ürünümüz bulunmaktadır.