Evde T-Shirt Baskı İşi ve Ek Gelir

Evde T-Shirt Baskı İşi ve Ek Gelir

İnsanlar bazen gösterişsiz t-shirtler tercih ederken, bazen de gösterişli, eğlenceli figürlerle donatılmış t-shirtler tercih etmekte.

Kimi zaman insanlar istediği tarzda t-shirt bulamıyor ve kendini ifade eden ürünler satın alamıyor. Bu anlamda yeni bir iş doğuyor ve insanlar kendi evlerinde yeni tasarımlar ortaya çıkararak, insanların hizmetine sunuyor.

Meraklı müşterilerinize ilginç tasarımlarınızı göstermek için hazır bulundurarak, web sitenizde de sergileyin.

Bu araştırmayı yaparak artık baskı sektöründe yerimizi alabiliriz. Örnek baskılarımızı önce insanlara internet aracılığı ile tanıtmalı, daha sonra gelecek olan siparişleri hazırlamalıyız. Her şekilde yazı ve baskının yapılabileceği sade t-shirtler satın alarak, evde kuracağımız bir atölye de kişiye özel tasarımlar yaratabilir ve gelen siparişleri daha da canlandırabilirsiniz. Başlangıçta el yordamıyla yapılabilecek olan bu baskı işi, talebin yoğunluğuna göre daha kolay ve hızlı baskı makineleriyle desteklenebilir. Satış yapacağımız noktaları belirleyerek pazarda yerimizi alabiliriz. Şu sıralar en fazla talep sanal ortamda gerçekleştiğinden, online olarak satışlar denenebilir. Daha sonra sahaya inerek farklı mağazalarla görüşebilir, reklam şirketleriyle anlaşabilir ve belki de bir marka üzerine baskı çalışmaları dahi yapabilirsiniz. Piyasada nasıl karşılandığını ve ücret konusundaki beklentilerinizi cevaplayabilecek nitelikte olup olmadığını araştırdıktan sonra kişisel blog sayfamızı açarak tanıtımlarımıza ve yaptığımız baskıların reklamlarını yapmaya başlayabiliriz. Blog işini bir yana bırakalım ve bir web sitesi açalım bence. Web sitesi daha hızlı yayılabilir, eğer bu anlamda başarılı olacaksak, markaların kendi sitelerinde dahi yayınlanabilir. Yasal olarak tüm izinleri aldıktan sonra işletmenizin marka etiketlerini belirlemek, tanıtım anlamında daha çok kitleye ulaşmamızda etkili olacaktır. Sıradan pazarlarda birçok yeni baskı t-shirtleri görmekteyiz. İlgi de çekiyor. Amatörce olanları da varama bizler duruma biraz daha profesyonel yaklaşmalı ve büyük düşünmeliyiz. Gelişen sanal pazarlamacılıkta yerimizi almalı ve yaratıcılığımızı sadece yaşadığımız çevrede değil, ülke çapında büyük düşünerek çalışmalarımıza başlamalıyız. Yine reklamcılığın olmazsa olmazı olarak görülen bu sektör sayesinde bu işi ek gelir olarak görmeden daha ilerisi için tam zamanlı bir iş haline getirebiliriz. Bu anlamda evden t-shirt basımı olarak başlayacak olan bu iş belki de bir şirket sahibi olmamız yolunda küçük bir kıvılcım olabilir. Tanıtımlarımızı iyi yapmalı, güncel olaylar üzerinden baskılar ortaya çıkarmalı ve insanların dikkatini çekmeliyiz. Sanal ya da reel pazarda bu yöntemlerle yerimizi alabilir ve uygun fiyatlarla artık ürünlerimizin satışlarını gerçekleştirebiliriz.