Merdiven Asansörlerin İşlevi

Merdiven Asansörlerin İşlevi

Farklı Tasarımlarla Bol Çeşit

Bina dışlarında ve ev içlerinde rahatlıkla kullanılabilen merdiven asansörleri tekerlekli sandalye ile yolculuk eden insanlar ve hareket kısıtlaması olanlar için ideal seçenekler sunar. Son derece az yer kaplayan ve portatif olan engelli asansörlerinin profesyonel bir firma tarafından kurulması önemlidir.

Basit Kurulum Seçenekleri

İşlevsellik, boyut ve tasarım bakımından birçok farklı modele sahip olan merdiven asansörleri iç ve dış alanlarda rahatlıkla kullanılabilirler. Her bütçeye uygun olarak üretilen merdiven asansörü modelleri kişiselleştirilebilir özelliktedir. Merdivene ya da zemine monte edilebilen asansörler bu sayede duvarların dekorasyonunu bozmazlar.

Kendi Kendine Şarj Edilebilir

Uygun ve basit kurulum seçenekleri sayesinde çok kısa süre içerisinde hayatınızı kolaylaştırmaya başlayan merdiven asansörleri otomatik veya manuel olarak çalışabilir. Dış hava koşullarına karşı son derece dayanıklı olan merdiven asansörleri havuz içlerinde dahi kullanılabilirler. Son derece işlevsel olan merdiven asansörleri sayesinde ev içlerinde günlük aktivitelerinizi çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu merdivenler katlar arasında herhangi bir efor sarf etmeden, birkaç saniye içinde ulaşmanızı sağlayabilir. Merdiven asansörleri kendin kendine şarj edilebilir. İçlerinde bulunan akü sistemi, elektrik kesintisinin olduğu durumlarda devreye girerek asansörün çalışmasını sağlar. Bu nedenle asansör 7 gün 24 saat boyunca kullanılabilir. Taşınma durumunda sökülerek istenildiği yerde tekrar kurulabilirler. Bu özellikleri ile bir yandan insan hayatını kolaylaştırırken diğer yandan uzun ömürlü kullanılırlar.