Sonbahara Özel Oje Renkleri

Sonbahara Özel Oje Renkleri

Sonbahar renklerini hepimiz biliyoruz. O sonbahar renklerinden yapılan kombinlerin dışında aynı zamanda makyaj ve ojelerde trendler arasına giriyor. Koyu renklerin en çok tercih edildiği kış aylarında artık kombininizin rengine göre de renkli oje sürebilirsiniz. Kadınların vazgeçilmez güzellik sırlarından olan ojeler devrimleri bir türlü bitmek bilmiyor. Kış aylarında bildiğiniz üzere sürekli koyu renkler kullanılır koyu kombinler yapılır koyu makyajlar vs. vs. daha niceleri bunları da tamamlayan tabiki de tırnaklarda harika duran o ojeler. Kış aylarında ya da sonbahar aylarında en çok koyu renk kullanılmasının sebebi koyu renkler güneş ışınlarını daha fazla aldığı içindir. Bu sebeple koyu renk olan kombininize uydurmak için oje olarak da koyu renk kullanmalısınız. Sonbahar ya da kış aylarında sürülecek oje renkleri;

 Koyu kırmızı

 Siyah

 Gri

 Gri ve tonları

 Siyah ve tonları

 Bordo

 Koyu yeşil

 Ten rengi

 Pastel renkler

 Mavi ve tonları

Tabi bunların yanı sıra sürdüğünüz ojelerin görünüşü de önemli. Örneğin kışın ya da sonbaharda süreceğiniz ojeler kesinlikle mat olmalıdır ki harika bir görünüm yaratsın. Belki kıyafetinizle uyumlu olmayacağı için parlak olan ojeleri ve oje renkleri sonbahar ve kış ayları için önermemekteyim. Fakat ilkbahar ya da yaz aylarında süreceğiniz ojeler parlak olmalı ki ellerinizin güzelliğini gün yüzüne çıkarmalıdır. Kışın ve sonbahar mevsimlerinde hava durumundan dolayı çatlayan ya da soluk renge dönüşen elleri sahip olabilirsiniz eğer parlak renkli oje kullanırsanız ellerinizin görünüşünü ortaya sermiş olursunuz fakat mat renkli oje kullanırsanız ellerinizin görünümünü kamufle etmiş olursunuz.

Siz siz olun yapacağınız ilk iş kombininizden sonra oje rengi belirlemek olsun.

Eğer gri ya da gri tonlarında bir kazak giyecekseniz altına da siyah tonlarında bir pantolon ya da etek tarzı bir ürün giyecekseniz ayakkabılarınızı üst kıyafetinizin tonlarında ya siyah kullanın. Oje renkleri olarak da göz alıcı mat bir bordo oje kullanın bu ojenin kendisini belli etmesi içinde lütfen makyajınızda bordo ağırlıklı renkler tercih ediniz. Aynaya baktığınızda nasıl göründüğünü gördüğünüzde anlayacaksınız.